måndag 13 februari 2012

Built a wooden nest. And the river got frozen, and the home got snowed in, and the yellow moon glowed bright 'till the morning light

 "VIll du komma hit och sova, baka scones och gå nattpromenad??" Sånt tackar man inte nej till, även om man missar bussen och får gå 4 km helt ensam i mörkret med skoskav som nästan färgar strumpan röd och med en mobil som har jättelite batteri kvar. När jag äntligen kom fram till Petersberg så var det bara att fixa blåsorna på fötterna, sätta på plåster och dra ut på en långpromenad igen! Vi var ute i kylan i två timmar och skrattade, sjöng och pratade om livet. Vi stannade på en väg i skogen och valde att lägga oss ner och titta på stjärnorna ett tag. Det var jättefint, helt stjärnklart och trädkronorna blev som en ram runt alla ljusprickar.
Vi kom hem och bakade scones och värmde oss med kaffe och tittade på film.

Vi åt en frukost bestående av nudlar, majs och fransk omelett och satte och med kaffe och bullar lite senare och tittade på film åter igen. Vi gick en ännu längre promenad och klättrade upp på ett berg och satte oss och tittade på solnedgången. Sjöng jättehögt och hälsade på alla förbipasserande människor.
Imorgon ska vi fira alla hjärtans dag tillsammans och äta choklad.

1 kommentar: