söndag 15 januari 2012

Från oss till er - sagan om rasisten och de förlorade pringlesarna

Det var en gång ett par killar i tjugoåråldern som hittade ett  pringlespaket i ett kök och fick för sej att ta ut alla chips o äta bort kanterna. Sen la de tillbaka alla chips igen.
Sen kom kommer ägaren till chipsen och sa "mmmh vad sugen jag är på mina pringles som jag sparat länge för detta tillfället!! Vad i....?!?!!!!!???! NOOOOOOOOOOOO Varför Gud? Varförrrrrrrrr"
Och så sträckte han upp armarna mot himlen och lät regnet falla i hans ansikte.

Dramatiskt slog en blixt ner i hand huvud och han blev helt svart. Men ha överlevde och insåg snart att han skulle hämnas...

Men sen gick det förbi en rasist och slog ihjäl honom för han blev sur, så mannen hann inte hämnas
Men i rasistens slag överfördes en radioaktiv strålning. Så helt plötsligt fick rasisten en vällande känsla inom sej. Han insåg snart att han var tvungen att gå ner till den frusna sjön och fiska lite... Så han tog sitt spö och gick med stora, stadiga kliv mot den stora sjön. Så stadiga att marken under honom brast. Det var ingen liten karl det här. När han nådde sjön fick han till sin stora förskräckt se ett bäverpar som låg och flöt på rygg. Detta kan vara till synes helt normalt och ofarligt för de flesta, men för denne stora och starka rasist var det döden eftersom bävrarna hade en mörk brun färg på sig. Detta förargade rasisten och han beslutade sej för att förgörs dessa två landsförbrytare.

Han tog ett jättesprång mot de små djuren som låg och flöt där i harmoni, men istället för att landa på bävrarna så kom deras privatbeställda beskyddare havzörnen flygande med röda ögon och attackerade rasisten.  Det blev en vild kamp och till slut, när sjön färgats röd av allt blod så hörde man ett skrik : VICTORY!!! Havzörnen hade besegrat rasisten och skulle nu ha betalt av bävrarna och eftersom han förlorat en klo i slagsmålet tog han extra moms. Bävrarna hade dock inte mycket att ge, så de åt upp havzörnen.

En saga skriven av mig och Linnea

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar