torsdag 11 augusti 2011

Agnes Andersson, en grym tjej enligt 118800, superbillig nummerupplysning via telefon och sms!

Agnes tyckte att jag skulle ta tag i bloggen och skriva lite om henne och hennes galna upptåg. Därför blir detta ett Agnes-inlägg! 

Agnes är smart tycker hon själv och omgivningen håller med ibland. Men långt ifrån alltid. Hon kan sitta på Juneporten och fundera över vart Prag ligger, om det ligger i Italien, Österrike eller om Prag helt enkelt är ett eget land. Men jag ska inte dumförklara henne alls, detta ska vara en hyllning! 
Idag var vi och tränade på friskis, och fick ett otroligt sug efter subway. Drog dit på direkten och åt lunch. Agnes hade panik över att båda hade på oss svarta shorts och orange långtröja. Tänk om någon trodde att vi hade planerat detta?!?!?!? Men varför hade vi shorts?! Alla andra hade långbyxor och vi var nog de som var mest somriga på stan, och kallt var det! Men vi vågar vägra varm klädsel på sommaren! - VVVKPS 
Vi köpte bilar som visade sig vara stenhårda och kom fram till att de kalorierna vi brände på gymmet kom tillbaks med det vi åt.
Vi har kollat på Sommar med MysErnst och skrattat hela dagen lång! 
Sedan fördrev vi tiden med att smsa 118800, här är resultatet:

Jag - Vem är Claras blivande man? 
118800 - en kille som njuter av livet i fulla drag. Helgerna är proppfyllda med öl, cigg, brudar och annat promiskuöst levende. I veckorna är det seriös aktivitet för hela slanten, stenhårt jobb i skolan och fokus på idrotten. Helt enkelt en kille som kör full gas överallt! Vi ställer oss upp och applåderar din livsinställning. Bra jobbat! Mvh 118800

Jag - Vem är Clara Öhling?
118800 - Clara, tänk dig att man har en framtidsmaskin som kan skapa superkvinnor och att man i den maskinen slänger in Stephen Hawkings intellekt, Miley Cyrus ögon, Selena Gomez utstrålning, Jessica Simpsons bakdel och Salma Haykes spiror, då blir resultatet du, en fullständig 10poängare i alla avseenden!

Som avslutning får ni några fina bilder på Agnes, tha man!






4 kommentarer:

  1. Åh va fint Clara! Tack Clara! Super clara!

    SvaraRadera
  2. Oerhört fint inlägg om en oerört fin vän.

    SvaraRadera