torsdag 16 juni 2011

Varför HM, varför?!






Ni kanske undrar varför jag helt plötsligt lägger upp bilder på underkläder osv...Jag ska förklara. Min gode vän Agnes tipsade om en bild på HM's hemsida där det såg ut som att man hade klistrat in underkläderna på modellen efteråt. Vi kollade igenom fler bilder och hittade ännu fler missar! Det finns fläckar de har glömt att klippa bort, speciellt vid den högra handen på modellen. Lägg även märke till hur de har placerat trosorna på modellen och att det är samma kropp EXAKT på alla bilder, ser nästan ut som att man har klistrat in huvudet eller något....

Då undrar man ju vilka de som redigerar dessa bilder är och hur de mår.... Är de utomjordingar? Är de bävrar som intagit mänsklig skepnad? Var de trötta? Var de nybörjare? Hade de bara en dålig dag? Hade de på sig gula sparkdräkter(!?!?)? Hade de glömt sina glasögon hemma? Hade de rökt på? Var de distraherade? Hade de fått sparken och detta var deras sista uppdrag? 
Frågorna är många och jag tycker att vi ska bojkotta HM's hemsida!!!!!!! Vilka är på? ..........................ingen alls??



1 kommentar: